Untuk anda yang percaya: Jadi Sihat Prestasi Zahir Batin ini, tak semestinya perlu menggunakan ubat kuat pelik-pelik yang berbahaya seperti di pasaran.

Formula ini meningkatkan prestasi seks 40%
dengan selamat tanpa ubat yang bahaya

Formula berasaskan 6 herba terbaik di dunia

Tak puas hati dengan prestasi seks semasa?

Pancut terlalu awal

Sudah puas mencuba pelbagai teknik untuk melambatkan pancut tapi gagal. Akibatkan setiap kali bersama gagal untuk memberikan kepuasan kepada isteri. Akhirnya sendiri rasa tak konfiden setiap kali bersama.

Batang tak keras sepenuhnya semasa beraksi

Waktu beraksi isteri susah mencapai nikmat sebab batang tak keras sepenuhnya. Rasa malu sangat dengan isteri dan menyebabkan rasa rendah diri yang teruk.

Tiada mood sewaktu isteri ajak bersama

Pabila isteri ajak bersama mood langsung tak ada (libido sangat rendah). Sampai kadang-kadang kena tengok “video” dan “buat sendiri” dulu baru dapat bersama. Sampai kena sindir isteri.

Sampai bila nak hidup macam ini?

Anda tak boleh biarkan perkara ini berterusan. Ia bukan sahaja menyebabkan anda rendah diri dan tak konfiden pabila nak bersama isteri, tapi ia juga boleh menyebabkan masalah yang lebih kronik iaitu…

SIMPTOM MATI PUCUK

Ramai yang ambil shortcut!

Sebab tak tahan dengan masalah yang dihadapi, ramai lelaki mengambil jalan shortcut untuk settlekan masalah ini.

Mereka mula mengambil ubat-ubatan atau produk yang mengandungi bahan-bahan yang bahaya dan boleh merosakkan buah pinggang.

Kesan memang segera, tapi untuk jangka panjang ia akan mendatangkan lebih banyak masalah kesihatan untuk diri mereka.

Kenapa Perlu Ambil Risiko,

Sedangkan Solusi Sebenar Sudah Ada Lama di Pasaran?

Ya, sebenarnya masih ada cara yang selamat dan sangat berkesan untuk memperbaiki prestasi seks anda.

Kos pun tidak lah mahal dan sangat mampu dimiliki.

Memperkenalkan

Men’s Formula Biotropics

Suplemen untuk meningkatkan tenaga, kesihatan seksual & kecergasan.

5 fungsi utama Men’s Formula

Meningkatkan libido

Anda akan sentiasa bersedia bila-bila masa diperlukan. Senang nak onz. Tak perlu lagi lakukan benda pelik-pelik untuk meransang diri.

Memperbaiki ereksi

Anda boleh control bila masa nak lepaskan klimaks. Isteri akan mencapai kepuasan maksima.

Melancarkan darah

Aliran darah yang lebih lancar membolehkan batang berfungsi dengan lebih sempurna. Anda akan nikmati rasa tegang dan keras sepenuhnya yang membolehkan anda melaksanakan “tugas” dengan sempurna.

Improve tenaga

Bukan sahaja untuk tujuan seksual, Men’s Formula juga membantu anda supaya sentiasa berasa bertenaga. Nak buat kerja dan pelbagai aktiviti pun senang.

Meningkatkan sistem imun

Dengan gabungan herba istimewa dalam Men’s Formula juga, ia membantu meningkatkan sistem imun yang sangat-sangat diperlukan semasa pandemik ini.

6 herba utama dalam Men’s Formula

Tongkat Ali

Meningkat stamina & kelelakian

Horny Goat

Meningkatkan libido

Cordyceps

Memudahkan proses sintesis tenaga badan

Devil Thorn

Melancarkan darah dalam batang

Maca Root

Meningkatkan kualiti sperm

Ginseng

Memberikan rasa cergas & segar badan

Produk ini diiktiraf dunia

Men’s Formula menggunakan Tongkat Ali yang diekstrak menggunakan teknologi tinggi yang dipanggil PHYSTA. Teknologi ini telah mendapat pengiktrafan dari Eropah, Jepun dan Amerika.

Ia juga telah menjalani pelbagai penyelidikan klinikal untuk pastikan keberkesanan, keselamatan bagi memberi banyak manfaat kepada pengguna.

Men’s Formula juga telah melalui ujian klinikal yang dijalankan secara rawak untuk memastikan keselamatannya

Nombor-nombor paten

US PATENT : US 7132 11782

EUROPE PATENT : EP 1 313 491 B1

JAPAN : JP 560 7013

MALAYSIA PATENT : MY 134 8876

Sijil-sijil pengiktirafan :

Siji KKM: MAL16020012T

JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 015-11/2009

FDA Regisration No : 17398346178

Good Manufacturing Practice

KKM

Beza Men’s Formula dengan produk lain

Produk lain

Mempunyai bahan kimia berbahaya tetapi tidak diberitahu

Kesan yang pantas membuktikan adanya bahan berbahaya

Bahan formulasi tidak menjalani ujian klinikal, hanya OEM timbang kilo

Memberikan kesan negatif kepada jantung untuk jangka masa panjang

Memberikan kesan sakit kepala selepas makan produk

Dihasilkan oleh kilang OEM timbang kilo dan dijual dengan pelbagai jenama

Men’s Formula

I

Tidak mengandungi bahan kimia berbahaya

I

Kesan mengambil masa 7-21 hari secara natural

I

Bahan formulasi telah menjalani ujian klinikal & pengekstrakan sebenar

I

Tidak berikan kesan negatif kepada jantung & tidak sakit kepala

I

Dihasilkan melalui teknologi Tongkat Ali Physta yang diikhtiraf antarabangsa

I

Dihasilkan & dipasarkan oleh Biotropic Malaysia, sebuah syarikat bumiputera yang terkenal

Dikeluarkan oleh syarikat peneraju kajian herba di Malaysia

Satu-satunya syarikat pengkhususannya kepada herba.

Satu-satunya syarikat di Malaysia yang diiktiraf USFDA untuk pengilangan herba.

Diiktiraf oleh SIRIM - mencapai piawaian SIRIM

Sebagai rujukan utama kajian tongkat ali

Syarikat yang dikategori sebagai NKEA (bidang ekonomi utama negara)

Satu-satunya pemegang tongkat ali yang ada paten.

Yang paling penting, produk ini berkesan. Lihat apa kata mereka yang telah menggunanya.

Xgene Royale Youtube

Ikuti review Men’s Formula di atas.

Walaupun berusia 55 tahun, kesihatan seksual bukanlah satu alasan.

Jom jadi suami yang prihatin. Kesihatan batin ni, kita nak guna sehingga tua.

Xgene Royale Youtube

Abang Mr. Universe kita, Sazali Samad.

Mengesyorkan Men’s Formula Biotropics. Sayangi isteri anda

Xgene Royale Youtube

Sebagai YouTuber terkenal & peniaga yang mempunyai schedule harian yang aktif, perlu berfikir untuk video content lagi,

DD Chronicle memilih untuk amalkan Mens Formula – pilihan terbaik untuk setiap suami di pertengahan usia.

Tanggungjawab pagi & malam!

Xgene Royale Youtube

Testimoni daripada Ust Hj Zulhazwan.

Mens Formula ini bukan hanya untuk kesihatan seksual, malah untuk stamina & tenaga harian.

Xgene Royale Youtube

Ini pula Review daripada Usahwan Berjaya.

Sebagai COO FarmFresh, Tuan Azmi Zainal tetap mengutamakan kesihatannya walaupun schedule harian yang sibuk sebagai businessman.

Semestinya dengan Mans Formula!

Xgene Royale Youtube

Dr. Ismail Tambi sendiri pun sebenarnya, sudah lama mengamalkan Mens Formula.

Kesihatan seksual yang mantap, bermula dari sini.

6 Bonus istimewa yang akan dapat kalau anda beli sekarang

*Stok terhad. Sementara stok masih ada sahaja.

FREE POSTAGE

Jimat RM8, Khidmat penghantaran yang tip-top. InsyaAllah poslaju hari ni, esok/lusa akan sampai.*

FREE NU CAFFE

Percuma brand kopi Tongkat Ali Premium! Kopi berkhasiat untuk lelaki

FREE DR. MT RING

Ini kalau pakai ketika bersama ni, hehe. Mengaum bergetar-getar anda berdua keseronokan!

EXTRA PRIVACY

Orang lain takkan tahu. Kami bungkus produk tersebut, sebelum dimasukkan ke dalam parcel.

FREE EBOOK POSISI SEKS

Anda boleh jadikan ebook ini sebagai rujukan anda sebelum bersama pasangan

MONEY BACK GUARANTEE

Kalau produk tak sampai ke rumah anda, kami akan pulangkan semula wang.

Berapakah harganya?

Harga Men’s Formula adalah terlalu murah kalau nak dibandingkan dengan manfaat dan nikmat serta perubahan yang anda akan alami selepas menggunakannya nanti.

Harga biasa untuk 1 botol (30 biji) ialah RM 220. Untuk membantu lebih ramai menikmati kehebatan Men’s Formula, sekarang ditawarkan harga RM150 sahaja. Di samping itu anda akan dapat lagi 3 bonus istimewa.

Tawaran ini akan tamat bila-bila masa sahaja.

Dapatkan sekarang sebelum terlambat.

PAKEJ 1

1 Unit Men’s Formula

(Jimat RM10)

RM160

RM150

✔️ 1 Unit Men’s Formula
✔️ FREE 30 days Support by Adi Suamisihat
✔️ FREE Postage (bernilai Rm8)
✔️ FREE 2 Sachet Nu Caffe Tongkat Ali (bernilai Rm12)
✔️ FREE Bungkusan extra privacy

PAKEJ 2

2 Unit Men’s Formula

(Jimat RM40)

RM320

RM280

✔️ 2 Unit Men’s Formula

✔️ FREE 60 days Support by Adi Suamisihat

✔️ FREE Postage (bernilai Rm8)

✔️ FREE 3 Sachet Nu Caffe Tongkat Ali (bernilai Rm18)

✔️ FREE Bungkusan extra privacy
✔️ FREE Ebook 33 Posisi Seks

PAKEJ 3

3 Unit Men’s Formula

(Jimat RM90)

RM480

RM390

✔️ 3 Unit Men’s Formula

✔️ FREE 90 days Support by Adi Suamisihat

✔️ FREE Postage (bernilai Rm8)

✔️ FREE 5 Sachet Nu Caffe Tongkat Ali (bernilai Rm18)

✔️ FREE Bungkusan extra privacy
✔️ FREE Ebook 33 Posisi Seks

✔️ FREE Dr MIT Ring Ejaculation Delay (Bernilai RM30)

✔️ MONEY BACK GUARANTEE sekiranya tiada sebarang kesan positif*

Soalan yang biasa ditanya

Cara makan Men's Formula

Ambil 1 biji 1 hari selepas sarapan

Berapa lama kesan akan dapat?

Dalam 7-14 hari bergantung kepada tahap kesihatan & gaya hidup

Lebih selesa Order melalui WhatsApp?

Pembayaran adalah secara online ataupun WhatsApp. Untuk menempah Men’s Formula dan membuat pembelian klik terus pada butang “BELI SEKARANG”

Copyright 2021 © Mens-Formula.com (SA0384409-D)